Bouw

/Bouw
Bouw 2018-02-07T11:03:40+00:00

Bouw

Met Lamers Natuursteen heeft u een partner gevonden die u kan ondersteunen in het maken van de juiste keuzes.

Lamers Natuursteen Industrie Almelo heeft in de 120 jaar van haar bestaan aan velen getoond en bewezen dat zij over een enorme ervaring beschikt met de be- en verwerking van natuursteen. In deze 120 jaar zijn wij via diverse interne verbouwingen en drie bedrijfsverhuizingen sedert januari 2001 werkzaam in een hypermoderne en ruime bedrijfshuisvesting aan de Grintweg 4 te Almelo.
Binnen de grenzen die natuursteen ‘van nature’ heeft, is elke wens door ons te verwezenlijken. Onze innovatieve ideeën gecombineerd met onze ambachtelijke productiemethoden garanderen u degelijkheid en langdurig plezier van uw investering in natuursteen.

Onder ons motto ‘wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’ kunt u er bovendien op rekenen dat wij uiterst betrouwbare afspraken met u maken over levertijden en prijzen. Kortom: Lamers Natuursteen Industrie Almelo is uw vertrouwen meer dan waard!

Expertise

In het natuursteen zijn vele soorten en varianten beschikbaar. Lamers Natuursteen heeft de basis producten die veel gewenst zijn voor u op voorraad, maar kan op verzoek ook andere soorten natuursteen leveren. Indien u speciale wensen heeft voor wat betreft kleur, uitstraling en/of toepassingen dan denken wij hierin graag met u mee.

Natuursteen is een product waarbij een goed advies vooraf van grote waarde kan zijn. Met Lamers heeft u een partner gevonden, die u kan ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. Waar en hoe wilt u het natuursteen toepassen? Welke uitstraling heeft u in gedachten? Hoe zal de belasting zijn in het gebruik? Het zijn kernvragen die onze experts vanzelfsprekend meenemen in hun adviezen.

Neem contact op