Media

Media 2018-02-07T14:22:54+00:00

Lamers in de media

Het ondernemers belang: Overijssel

“Alle grote aannemers zijn wel klant bij ons. Ruim 70% van onze omzet vindt plaats in de bouw, de rest is particulier.” Het moment waarop Lamers door de aannemer wordt ingeschakeld in het totale proces van de bouwketen komt overeen met de inschakeling door een interieurbouwer. “Wij calculeren, produceren en begeleiden, en in veel gevallen plaatsen wij onze producten.”

Download het artikel hier.

Het ondernemers belang: Overijssel

“Aan het woord is Andy de Bont, directeur van Lamers Natuursteen Industrie in Almelo. “Veel natuursteenbedrijven waren voorheen nog dinosaurussen. Binnen onze innoverende werkwijze willen wij voortdurend zorgen voor en zoeken naar andere werkmethodes en gewichtsbesparende methodieken, ook met betrekking tot de werkplekken van onze medewerkers. ”

Download het artikel hier.

The warehouse

“Lamers Natuursteen uit Almelo is al 120 jaar specialist in het bewerken en verwerken van natuursteen voor toepassingen in interieur of exterieur. Voor de renovatie van The Warehouse in Amsterdam leverde en plaatste Lamers Natuursteen de natuurstenen bekleding, penanten, horizontale dak luifels en dorpels. ”

Download het artikel hier.