Particulier

Particulier

Bij Lamers Natuursteen heeft u de keuze uit meer dan 156 soorten natuursteen en er zijn meerdere bewerkingssoorten van uw natuursteen mogelijk zoals polijsten, zoeten, borstelen, etc. De stenen platen waaruit het materiaal wordt gezaagd staan in ons magazijn. En in de fabriek kunnen onze vakmensen al uw wensen realiseren.

Muurafdekkers

Een muurafdekker heeft als functie om de bovenkant van een muur te beschermen tegen weersinvloeden. De muurafdekkers van Lamers Almelo zijn vervaardigd uit een hoogwaardig composiet mengsel. Hiermee zijn ze waterdicht en vorst- en alkalibestendig en beschikken ze over vele gunstige producteigenschappen. Lamers Almelo biedt verschillende typen muurafdekkers, zoals Wall-Cover, Top-Down en kitloze muurafdekkers.

Expertise

In het natuursteen zijn vele soorten en varianten beschikbaar. Lamers Natuursteen heeft de basis producten die veel gewenst zijn voor u op voorraad, maar kan op verzoek ook andere soorten natuursteen leveren. Indien u speciale wensen heeft voor wat betreft kleur, uitstraling en/of toepassingen dan denken wij hierin graag met u mee.

Natuursteen is een product waarbij een goed advies vooraf van grote waarde kan zijn. Met Lamers heeft u een partner gevonden, die u kan ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. Waar en hoe wilt u het natuursteen toepassen? Welke uitstraling heeft u in gedachten? Hoe zal de belasting zijn in het gebruik? Het zijn kernvragen die onze experts vanzelfsprekend meenemen in hun adviezen.

Menu