Badkamers

Badkamers van Lamers Natuursteen Almelo, baden in luxe,

Baden in luxe en weelde is de uitdrukking. Wat is er weelderiger dan uw badkamer in natuursteen te laten uitvoeren door Lamers Natuursteen uit Almelo. De totaal prijs daarvan zal u best meevallen. Van oudsher werd bij de Romeinen al natuursteen verwerkt in badkamers. Marmer wel te verstaan dat in Italië in overvloed voorhanden was en nog steeds is. Ook bij u thuis kan dat toegepast worden. Niet alleen marmer uit Italië is er vandaag de dag bij Lamers te koop. Ook uit landen als Portugal, Spanje en Griekenland komen de prachtigste marmers. En wat denkt u van de kalksteen soorten. Natuursteen soorten die allemaal uitermate geschikt zijn om in een badkamer te verwerken.

Badkamers van Lamers Natuursteen verwerkt door deskundige marmerleggers

Dat verwerken moet wel gebeuren door deskundige marmerleggers en die heeft Lamers Almelo voorhanden. Natuursteen is namelijk van zichzelf poreus en daar moet bij het aanbrengen op een ondergrond, zeker in het douche gedeelte, flink rekening mee gehouden worden. Het waterdicht maken van de ondergrond gebeurt met een extra waterdichte laag, die aangebracht wordt door de stukadoor. Daarop wordt het marmer aangebracht.

Tegels en natuursteen gaan ook goed samen,

Vindt u alles van natuursteen een beetje veel van het goede. Er kan ook uitstekend volstaan worden met een beperkte natuursteen toepassing, bijvoorbeeld als wastafelblad, vensterbank en afdekking in de douchecabine. Met daarnaast verder gewoon bijpassende keramiek tegels. Of tegels en daarin een strook natuursteen verwerken, ook dat gaat heel goed samen. Natuursteen past zich altijd goed aan, aan de omstandigheden waarin je het verwerkt.

Badkamers en Lamers Natuursteen, zegt het al ook graniet en splijtsteen naast marmer,

Als badkamer wand is er eigenlijk van alles mogelijk. Traditioneel wordt er voor marmer gekozen omdat dat in de Romeinse badhuizen voorhanden was. Maar dat hoeft helemaal niet, men kan ook heel goed voor hardsteen of graniet kiezen. Bij graniet of granietachtige is er ook keuze uit een veelheid aan kleuren en structuren die allemaal geschikt zijn voor badkamer toepassingen als badrand, wastafelblad of douche wand of vloer. Zelfs splijtsteen wordt toegepast in badkamers die daarmee een wat ruiger landelijk buiten aanzien krijgen. Bij Lamers Natuursteen Almelo kunt u er alles over te weten komen, het maken van een afspraak voor een gedegen voorlichting is daarvoor het aangewezen middel.

Badkamers van Lamers Natuursteen en kennis van zaken gaan samen,

Ook het aanbrengen zelf van de natuursteen vereist kennis van zaken en van natuursteen. Veel marmerplaten hebben een adering/tekening die het juist zo bijzonder en uniek maken. Met die tekening zeker bij het verwerken van grote platen moet rekening gehouden worden. Als dat goed gedaan is, dan ontstaat er die prachtige uitwerking die alleen natuursteen kan vertonen. Zo ontstaat ook de badkamer die alleen u bezit, want geen natuursteen plaat is gelijk aan de ander. En die kennis van zaken is bij Lamers Natuursteen volop aanwezig.

Neem contact met ons op,

Wilt u meer weten over onze prachtige natuursteen badkamers? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Menu