Wij hebben een groot assortiment aan steensoorten

Bij Lamers Natuursteen Industrie Almelo bieden we een uitgebreide selectie steensoorten, elk met zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan materialen, waaronder marmer, graniet, Belgisch hardsteen, terrazzo, onyx, kwartsiet, composiet, en zandsteen.

Marmer, met zijn tijdloze pracht en natuurlijke adering, voegt een klassieke elegantie toe aan elk project. Graniet staat bekend om zijn duurzaamheid en rijke kleurschakeringen, terwijl Belgisch hardsteen een warme en karaktervolle uitstraling biedt.

Terrazzo, een mengsel van marmer- of granietkorrels, voegt een speelse textuur toe aan uw ruimte, terwijl onyx met zijn transparantie en kleurvariaties een unieke, luxueuze ambiance creëert. Kwartsiet, composiet en zandsteen bieden elk op hun eigen manier hoogwaardige en veelzijdige mogelijkheden voor maatwerk.

Bij Lamers Natuursteen streven we naar de hoogste kwaliteit en bieden we een prachtig assortiment natuursteen aan. Elk stuk is met zorg geselecteerd en verwerkt, waardoor maatwerkoplossingen ontstaan die de schoonheid van deze unieke steensoorten benadrukken. Ontdek de rijke wereld van natuursteen bij Lamers, waar vakmanschap en unieke materialen samenkomen voor een verfijnde esthetiek.