Over ons

Sinds 1897
Ruim 120 jaar vakmanschap

Lamers Natuursteen Industrie Almelo heeft in de 120 jaar van haar bestaan aan velen getoond en bewezen dat zij over een enorme ervaring beschikt met de be- en verwerking van natuursteen. In deze 120 jaar zijn wij via diverse interne verbouwingen en drie bedrijfsverhuizingen sedert januari 2001 werkzaam in een hypermoderne en ruime bedrijfshuisvesting aan de Grintweg 4 te Almelo.

Enorme voorraad

Onze uitermate grote voorraad natuursteen, welke gedetailleerd beschreven wordt onder producten, is afkomstig van uitsluitend eerste klas leveranciers in Europa (Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Scandinavië), Brazilië, India, Afrika en China. Zij staat keurig gerangschikt in onze overdekte magazijnen zodat zij door zowel u als ons perfect gekeurd kan worden op kwaliteit, kleur en uitstraling.

Met deze enorme voorraad hoogwaardige kwaliteit natuursteen ligt de basis voor het, voor ons bedrijf vanzelfsprekende, vakmanschap. Onze natuursteen eindproducten kenmerken zich dan ook door een hoge kwaliteit, zorgvuldig maatwerk, vele variatiemogelijkheden en innovatieve ideeën. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, renovatie, nieuwbouw of verbouw;

Lamers Natuursteen is telkens de beste partner.

Langdurig plezier

Binnen de grenzen die natuursteen ‘van nature’ heeft, is elke wens door ons te verwezenlijken. Onze innovatieve ideeën gecombineerd met onze ambachtelijke productiemethoden garanderen u degelijkheid en langdurig plezier van uw investering in natuursteen.

Onder ons motto ‘wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’ kunt u er bovendien op rekenen dat wij uiterst betrouwbare afspraken met u maken over levertijden en prijzen. Kortom: Lamers Natuursteen Industrie Almelo is uw vertrouwen meer dan waard!

Duurzame inzetbaarheid 2017-2018

Door vakwerk en betrokken medewerkers leveren wij kwaliteit.
Daar werken we structureel aan met alle mensen in het bedrijf.
Ook in samenwerking met ESF door het project ‘Duurzame inzetbaarheid 2017-2018’

Menu